هندوانه شناسی

     فصل بهار فصل میوه های نوبرانه است. البته همه میوه ها اینطوری نیستند. در گذشته برای خوردن یک هندوانه باید یک سال تمام صبر می کردیم تا در فصل بهار بتوانیم آن را نوبر کنیم، اما در حال حاضر به مدد رشد علم و تکنولوزی و وسایل حمل و نقل مناسب، در هر فصلی از سال می توانیم انواعی از میوه ها را نوش جان کنیم.

     از شب چله تا این موقع سال، با این میوه شیرین و پرخاصیت خداحافظی کرده بودیم. درست بعد از تعطیلات نوروزی بود که چشممان به دیدن هندوانه در سال 1393 روشن شد. وقتی از تعطیلات نوروزی بر می گشتیم، ورودی تهران با وانت های پر از هندوانه ای مواجه شدیم که سرخی مغز هندوانه ها و بوی خوب آنها در اطراف وانت ها، هوس هر عابری را بر می انگیخت. پسر جوانی که به فاصله چند صد متر جلوتر، قاچ بزرگ هندوانه را روی شانه های خود قرار داده، ناخودآگاه مجبور به توقف ات می کند!

     در گوشه ای از جاده توقف کردم و به سراغ بار هندوانه رفتم. برش های مختلف هندوانه در بالای بار نشان می داد که جای خوبی برای خرید هندوانه ای شیرین توقف کرده ام. بدون درنگ چند عدد هندوانه خریدم و به طرف منزل راه افتادم. بسیار خرسند بودم که دقایقی بعد، پس از یک رانندگی نسبتا" طولانی با یک هندوانه شیرین پذیرایی خواهم شد. با اینکه هندوانه شناس خوبی هستم، اما نمی دانم چرا آن روز به صاحب بار هندوانه اعتماد کردم و خودم اقدام به گزینش هندوانه های مورد نظرم نکردم.

     پس از ورود به منزل، خوشحال و خندان بزرگترین هندوانه را شکافتم، اما همه ی خوشحالی آن روزم به یکباره با دیدن هندوانه ای خام و سفید به حسرتی تبدیل شد. یکی یکی همه هندوانه ها را شکافتم، متاسفانه همه آنها مثل هندوانه اولی سفید بودند. هندوانه پنجم کمی سرخ به نظر می رسید، اما از شیرینی آن خبری نبود.

     خلاصه که اعتماد کردن به هندوانه فروش هایی که رنگ قرمز را روی مغز هندوانه ها اسپری می کنند، کار من و امثال من است. به شما توصیه می کنم دانش هندوانه شناسی تان را بالا ببرید تا از خوردن هندوانه، آن هم در آغازین روزهای فصل بهار لذت ببرید!

/ 1 نظر / 89 بازدید
سيب

واقعادل ادم اب ميافته وقتي هم چين هندوانه اي رومي بينه ببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببه به به به به به به[خوشمزه]